Povestea mea cu miniPRIX a început tare frumos când eram în anul I de facultate. Mânată de curiozitatea omului care nu caută nimic în mod deosebit, am intrat într-un magazin de-al lor am dat peste o pereche de Adidas Goodyear pentru fete. Citisem de frații lor în FHM și avusesem un pic senzația că viața mea n-ar fi completă fără ei. Ăștia era albaștri, mai înalți decât toate modelele pe care le văzusem înainte și 36.5. Când i-am probat am zis că erau făcuți pentru mine, turnați pe piciorul meu și meniți să îmbătrânească cu mine. Ironia e că nu i-am folosit niciodată la condus, dar i-am iubit mult și m-au convins că la miniPRIX pot să găsesc întotdeauna ceva fabulos ascuns pe vreun raft. Orice fată știe că ăsta e un soi de semn divin că tu + un magazin = dragoste eternă.

După povestea cu Adidas, au mai urmat perioade tumultoase în garderoba mea în care am avut nevoie de multe chestii mov, profund negre, neașteptat de colorate sau cu pisici, iar miniPRIX a fost mereu o sursă bună. Ce mi-a plăcut cel mai mult în ultima vreme de la ei sunt încălțările din piele în niște culori turbate, care garantat strâng o groază de complimente. E greu să te abții să nu zici: “Ce pantofi minunați ai! Mereu mi-am dorit și eu ceva de culoarea piersicii!”, după cum s-a întâmplat în cazul meu.

imagine-comunicat-app
Că să sărbătorească 4 ani de prezență online, miniPRIX și-a lansat prima aplicație de social shopping din România. Pentru că e comod să ai o groază de produse la vârful degetelor, aplicația a adunat mai mult de 20.000 de utilizatori în primele 6 zile de la lansare. Odată intrat în contul tău, poți să le arăți prietenilor ce vrei să-ți iei, să lași comentarii și să vânezi ofertelele zilnice sau pe cele din anumite intervale orare. Pentru că oricum telefonul e mai tot timpul pe lângă ține.

Aplicația e disponibilă gratuit în varianta de iOS sau Android, iar bonusul e că ai reducere 10% la orice comandă + transport gratuit. Dacă recomanzi aplicația prin modulul ‘Invită-ți prietenii’ , poți câștiga vouchere de cumpărături de 200 lei.

Și pentru că a cam venit momentul să trec iar la pulovere, eșarfe și alte treburi călduroase de non-fan al toamnei, am ochit câteva produse de la ei care-mi trebuie.

2013-09-14 12.41.592013-09-14 12.47.22
Enjoy your shopping!